Dorpencompetitie Eindtoernooi 2012

Mill – Ter afsluiting van de Badminton Dorpencompetitie wordt ieder jaar het eindtoernooi gehouden. Deze vond plaats op 25 Maart 2012 in sporthal ‘de Looierij’ in Mill. BC Grave was met 2 eerste plaatsen zeer succesvol in dit toernooi.

Met 68 deelnemers verspreid over 4 poules van 6 tot 10 mixkoppels kregen alle spelers de gelegenheid elkaar aan het eind van de competitie nogmaals te ontmoeten en zo nodig zich te revancheren.

BCG trad aan met 6 koppels en waren in de 3 hoogste poules vertegenwoordigd.

De koppels van poule A en B werden samengevoegd in 1 poule. In deze poule deden de mix teams van Grave 3 mee. Beide mix teams presteerden erg goed. Huub en Sandra werden tweede en Harry en Monique zelfs eerste. Ze onderstreepten hiermee nogmaals dat ze de terechte kampioenen zijn van poule B!

In de C poule deed Grave 4 mee. Hier wonnen Bart en Dorota in de verliezerpoule. Het andere mix team, met Herman en Eline viel niet in de prijzen.

In poule D was Grave 5 vertegenwoordigd. Rolf en Andrea leverden hier ook een prestatie van formaat en werden eerste! Eric en Diandra vielen helaas niet in de prijzen.

In poule E deed geen team uit Grave mee.

Na afloop van het toernooi werden eerst de poule winnaars bekend gemaakt van de dorpencompetitie zelf en vervolgens ook de prijzen uitgereikt van het Eindtoernooi. De teamleden van BC Grave keerden daarna met een voldaan gevoel huiswaarts.