Grave 2 kampioen, Grave 3 op een haar na!

We zijn dit jaar het seizoen gestart met 4 competitieteams. Helaas heeft Grave 4 zich, in verband met blessures, aan het begin van het seizoen terug moeten trekken. Met nog 3 teams startte de dorpencompetitie en dat is dit seizoen niet onverdienstelijk gebleken. Eerder heeft Grave 1 al het kampioenschap mogen vieren in de B-Poule en nu is ook het Grave 2 in de C-poule kampioen geworden!
Grave 2 bestaat uit Wim Houtzager, Eline van Onzenoord, Frank Zwakhoven, Erik Bandell en Anita Bandell. Met alle inzet in de dubbel-, enkel- en mixpartijen hebben zij dit seizoen iedere competitieavond af kunnen sluiten met een winstpartij en zijn zij daarmee ongeslagen kampioen geworden net als Grave 1.

Grave 2 en 3 op de foto; vlnr Wim-Eline-Anita-Erik-Agela-Syl. Frank van team 2 en Saskia en Mike van team 3 ontbreken op de foto

 

Grave 3, bestaande uit Angela van de Last, Saskia Keukens, Syl Wijnen en Mike Bernts, heeft ook een ongelooflijk goed seizoen gedraaid. Met hele mooie competitiewedstrijden, waarin fanatiek en sportief gestreden werd om ieder punt, hebben zij het kampioenschap toch net aan hun neus voorbij zien gaan met een verschil van 1 puntje. Zo dichtbij en toch helaas net niet, maar gesteund door betrokken clubgenoten, geniet dit enthousiaste team alsnog van deze bijzonder knappe prestatie.