Grave 3 derde op FORT Toernooi

Wageningen – Op zondag 18 maart 2012 organiseerde BC de Kantjils voor de 5de keer het FORT (Fytalis Open Recreanten Toernooi) badminton teamtoernooi in Wageningen. Inschrijving was mogelijk voor recreanten en 4de klasse competitie spelers.
Er hadden zich 24 teams gemeld. De teams werden in 6 poules van 4 teams ingedeeld. In de ochtend speelde ieder team tegen de andere 3 teams van de poule: een herendubbel, damesdubbel en 2 mix dubbels van elk 12 minuten.
Na de pauze werden alle teams opnieuw in 6 poules ingedeeld aan de hand van de uitslagen van de poulewedstrijden in de ochtend.
Namens BC Grave deed team 3, met Monique, Sandra, Huub en Harry, mee aan dit toernooi.
Grave 3 kwam moeiteloos door de ochtend en mochten in de middag in de winnaarspoule uitkomen. Hier troffen ze een team van BC de Kantjils en 2 teams van Op Dreef uit Wijchen. Helaas konden ze het resultaat van de ochtend niet herhalen. Er werd gewonnen van BC de Kantjils, maar verloren van beide Op Dreef teams. De derde plek was hierdoor een feit, wat tevens een evenaring was van het resultaat van 2011. Toch mag Grave 3 terugkijken naar een leuk en geslaagd toernooi!