We mogen weer de zaal in!

Beste jeugdleden en senioren,

Het goede nieuws heeft ons bereikt dat we na een lange tijd de zaal in mogen om het badminton weer op te pakken. Laco heeft de sporthal geopend en er staan nog 2 donderdagen op de agenda voordat de zomervakantie zich aandient.
De komende 2 donderdagen (2 en 9 juli) kunnen we terecht in de zaal, wel met inachtneming van alle algemeen geldende overheidsregels:

Gedragsregels
– Tijdens de sportactiviteit zelf mag er door alle sporters normaal spelcontact plaatsvinden en hoeft men geen 1,5 meter afstand te bewaren.
– Sporters boven de 18 dienen voor én na het sporten wel 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. Dat is dus in de kleedkamers, in de kantine, maar ook bij het afhangbord. Overal behalve op de baan zelf.
– Voor kinderen t/m 12 jaar geldt geen restrictie, niet onder elkaar en niet tot volwassenen.
– Jeugd tussen 13 en 18 jaar hoeven buiten de baan onderling ook geen 1,5 meter afstand te houden, maar wel tot volwassenen.

Desinfecteren
In de zaal is een flesje desinfectiemiddel voor de handen aanwezig, we verzoeken iedereen bij binnenkomst hun handen te desinfecteren.

Voor de zekerheid worden de shuttles per speelronde vervangen.

Algemene adviezen:
– Blijf thuis indien je klachten ervaart zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, plotseling verlies van reuk of smaak, verhoging, koorts en benauwdheid.
– Was vaak je handen met water en zeep
– Hoest en nies in de binnenkant van de elleboog
– Schud geen handen, ook geen high five na een wedstrijd

Indien je op de speelavond vragen of opmerkingen hebt over dit onderwerp, laat het weten aan een van de aanwezige bestuursleden.

Erik van Veen
Perry Kuppenveld
Anita Bandell

Houd je verder ook aan eventuele aanvullende instructie (bijvoorbeeld over looproutes) vanuit de Laco accommodatie.  Dat alles gezegd hebbende, wij hebben er weer zin in en verheugen ons erop jullie weer te zien komende 2 weken.