3e Broekkietoernooi

Het toernooi startte om 10.00 uur. En gelukkig was iedereen ruim op tijd aanwezig. De toernooicommissie heeft aangegeven waar de naam “broekkies” toernooi vandaan komt. Dat Henri van de Broek ons alweer 3 jaar geleden heeft verlaten.
De opzet was een toernooi waarbij iedereen een vaste partner had. Dit hebben we geprobeerd zo eerlijk mogelijk in te delen. Na 4 speelronden hebben we genoten van een welverdiend soepje met een broodje. En na nog 2 speelronden waren we toe aan de finale.
Marc en Monique speelden om de 1e en 2e plaats met Mike en Dorota op baan 1. Mike en Dorota begonnen sterk maar gaven hun voorsprong toch nog uit handen. Marc en Monique zijn verdiend op de eerste plaats geëindigd.
Op baan 2 speelde Erik v. V met Jan tegen Anita en Herman. Deze partij ging aardig gelijk op maar in 2 sets waren Anita en Herman toch sterker. Al met al een geslaagd toernooi.

Uitslag Broekkietoernooi 2023Positie
Monique en Marc1
Dorota en Mike H.2
Anita en Herman3

Het Broekkietoernooi wordt jaarlijks aan het begin van het seizoen gehouden ter nagedachtenis aan Henri van den Broek (†), geliefd en gewaardeerd lid van de toernooicommissie overleden 11 juni 2021.