Badmintonclub Grave verwelkomt nieuwe leden!

Badmintonclub Grave, een gezellige recreantenclub, is op zoek naar nieuwe leden. Of je nu 8 of 88 jaar oud bent, iedereen is welkom om mee te doen! We zijn een diverse groep van enthousiaste spelers van alle leeftijden en niveaus, en we zijn altijd op zoek naar meer mensen om zich bij ons aan te sluiten.

We spelen elke donderdagavond in de Laco sporthal aan de Stoofweg. Het is een geweldige manier om fit te blijven, nieuwe mensen te ontmoeten en vooral veel plezier te hebben. De jeugd speelt van 18:45 tot 20:00 uur, de senioren van 20:00 uur tot 22:30. Of je nu een beginner bent of een ervaren speler, er is altijd een plek voor jou op onze baan.

Loop gerust een keertje binnen om de sfeer te proeven en te kijken of badminton iets voor jou is. Mocht je nog geen racket hebben, dan kun je er altijd eentje lenen. We moedigen iedereen aan om de eerste twee avonden zonder verplichtingen mee te spelen om te kijken of badminton bij jou past.

Als je nog dit jaar lid wordt, speel je gratis mee tot 1 januari 2024 en betaal je geen inschrijfgeld. Dat is een geweldige kans om badminton uit te proberen en te zien of het iets voor jou is.

Badmintonclub Grave bestaat binnenkort 50 jaar. De club is opgericht op 25 april 1975. Dat betekent dat we binnenkort ons gouden jubileum vieren!

Voor meer informatie kun je op een donderdagavond binnenlopen of kijk verder op deze website.
We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Badmintonclub Grave!