Marc Arts erelid BC Grave

Op donderdag 24 juni werd jeugdtrainer Marc Arts compleet verrast tijdens een van zijn laatste jeugdtrainingen toen het bestuur van de club op het speelveld verscheen om Marc te huldigen voor zijn jarenlange trouwe diensten voor de club.
De badmintonclub was nog maar net opgericht toen Marc zich in 1976 als een van de eerste jeugdleden inschreef. Als fanatieke speler speelde Marc al snel competitie op niveau. In de periode tussen 1976 en 2019 is hij er, in verband met een studie, ongeveer twee jaar tussenuit geweest. Na die studie is hij gelukkig teruggekomen en is hij gestart met het trainen van de jeugd, hetgeen hij de afgelopen 17 jaar vol enthousiasme is blijven doen.

Naast de training organiseerde Marc Arts, samen met anderen, verschillende jeugdtoernooien en jeugdkampen. Maar ook bij de senioren heeft Marc zich breed ingezet met tal van activiteiten en heeft hij samen met Anneke Punt van badmintonvereniging BC Mill aan de wieg gestaan van de huidige dorpencompetitie. Hierbij wordt in recreatief competitieverband fanatiek gestreden tussen de verschillende verenigingen uit de regio.

Tot onze spijt heeft Marc aangegeven te stoppen met zijn inspanningen voor BC Grave. De club wil hem hartelijk danken voor alle uren die hij belangeloos en met enorme betrokkenheid heeft ingezet voor haar leden, maar tegen zo’n lange staat van dienst is geen fles wijn of doosje chocolade opgewassen. Daarom heeft de badmintonclub besloten om Marc Arts tot het einde der tijden te benoemen tot erelid van Badmintonclub Grave

Voorzitter Anita Bandell