Nieuwe shirtsponsor Kamoen

Badmintonclub Grave krijgt een nieuwe shirtsponsor! Drukkerij Kamoen uit Grave zal de club voortaan steunen als hoofdsponsor.
De samenwerking tussen de badmintonclub en de drukkerij zorgt voor een versterking van de lokale banden en een boost voor beide partijen. Het nieuwe shirt draagt het logo van Drukkerij Kamoen en zal gedragen worden tijdens competities en toernooien.
De bestuursleden van de badmintonclub zijn verheugd met deze samenwerking. “Wij zijn trots op onze nieuwe sponsor en het vertrouwen dat ze in ons stellen. Het is fantastisch om een lokale onderneming te hebben die onze club steunt en we kijken ernaar uit om samen met Drukkerij Kamoen de toekomst van de club verder uit te bouwen,” aldus de voorzitter Anita Bandell.

Drukkerij Kamoen is blij met de samenwerking. “Als lokale onderneming is het belangrijk voor ons om te investeren in onze gemeenschap en we zijn blij dat we een bijdrage kunnen leveren aan de sportieve prestaties van de badmintonclub. Wij wensen hen veel succes in de toekomst,” aldus de mede-eigenaar Roelof Worst.
Drukkerij Kamoen shirtsponsor 2023