Wedstrijdverslag Grave 1 – Grave 2 (9-9)

Gisteravond was de Laco sporthal het decor van een heroïsche strijd tussen twee oude krijgers die voor het eerst sinds lange tijd weer eens de degens kruisten in het enkelspel, waar zij dat gewend zijn te doen in de mixed. Door een verkeerd gevallen opmerking moest er subiet een alternatief tactisch plan worden bekokstoofd door Grave 2.
Het resultaat was dat Harry zou enkelen en Johan de derde mix voor zijn rekening zou nemen. Erik stond zich al warm te drentelen op baan 6 voor zijn enkel maar werd van de baan geplukt door teamcaptain Huub die zijn oude teammaat de oren wilde gaan wassen. De eerste game was voor Harry (21-13) die degelijk en solide zijn dropjes losliet op een zich moeizaam warmdraaiende Huub die af en toe letterlijk in de rekken hing. In de 2e game vuurde Huub lustig zijn smashes af op Harry die moeilijk onder de aanvalsdruk uitkwam (22-20),

De derde game werd een ware slijtageslag voor een goed gevulde clubtribune. Er werd gekreund en gesteund, gepuft en gulzig lucht aangezogen en piepend afgeblazen alsof het de titel NK senioren 55+ betrof. Harry kwam op 20-17 en het pleit leek beslecht maar Huub wist nog twee keer een succesvolle aanval te plaatsen. Op 20-19 viel het doek, Harry’s gevarieerde spel werd Huub te machtig, een wild geslagen clear belandde achter de lijn.
De 2 matadoren verlieten onder een staande ovatie al strompelend de wedstrijdarena.

De overige wedstrijden werden in alle rust afgewerkt. Eindstand (9-9)

Eindstand Graafse twisten 2017-2018 in poule B Grave 2 – Grave 1 (1½- ½)